Restoran

“Halicanum”

Restoran otvorenog tipa, Halicanum, u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, nosi ime koje nas podsjeća na antički grad Halicanum iz 1. stoljeća nakon Krista, dok se sama hrana fokusira na najvišu kvalitetu. Naša kuhinja priprema raznovrsna a la carte jela, uključujući tradicionalna međimurska i lokalna jela s najkvalitetnijim domaćim sastojcima. Tako pružamo gostima ne samo gastronomsko iskustvo već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju.

Naša Tajna za Nezaboravno Iskustvo

Restoran otvorenog tipa, Halicanum, u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, nosi ime koje nas podsjeća na antički grad Halicanum iz 1. stoljeća nakon Krista, dok se sama hrana fokusira na najvišu kvalitetu.

Naša kuhinja priprema raznovrsna a la carte jela, uključujući tradicionalna međimurska i lokalna jela s najkvalitetnijim domaćim sastojcima. Tako pružamo gostima ne samo gastronomsko iskustvo već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju

Neka Halicanum bude vaša gastronomska oaza u srcu Međimurja. Naš restoran ne nudi samo izvrsnu hranu, već i nezaboravno iskustvo. Svaki obrok priprema se pažljivo, koristeći najsvježije lokalne sastojke, kako bismo vam pružili autentičan okus regije. Uživajte u odabiru između raznovrsnih jela, uključujući tradicionalna međimurska jela i internacionalne specijalitete, s pažljivo odabranim vinima koja će upotpuniti vaše iskustvo. Naša strast prema hrani i gostoprimstvu odražava se u svakom zalogaju i trenutku provedenom u Halicanumu. Dobrodošli!

Excellent
Based on 13 reviews
Boris Bjelobrk
Boris Bjelobrk
2023-11-20
Restoran vuče na alapsi dizajn i izgleda top, i izvana i iznutra. Usluga je na nivou od ulaska u restoran do posluživanja i ispračaja iz restorana, doslovno sve što vam treba, potrudit će se riješiti, također moram napomenuti da je sve vrlo uredno i čisto. Hrana je fantastična, vidljivo je da je pripremljena od domaćih namirnica i na jedan inovativan način prezentirana. Velike pohvale idu chefu i djelatnicima kuhinje te samom vlasniku na velikoj pristupačnosti i što nam je izašao u susret te prezentirao cijeli glamping resort. Definitvno ćemo se vračati, svake preporuke i samo nastavite s dobrim radom i trudom.
Petra Habulan
Petra Habulan
2023-11-13
Hrana je prefina i super izgleda, osoblje je simpaticno i ljubazno, veselimo se ponovnom dolasku! 😊
Elada Zalo
Elada Zalo
2023-11-13
Savršeno!!!
Vesna Fijacko Fodor
Vesna Fijacko Fodor
2023-11-13
Prekrasan topli ambijent restorana, ljubazni domaćini i jako fina hrana bila je baš krasan završetak vikenda u Međimurju. A Glamping me posebno oduševio! Sve vrhunski uređeno, čisto, moderno, a opet toplo,ugodno i tradicionalno. Svakako preporučam!
tea cvitkovic
tea cvitkovic
2023-11-12
Prekrasno uređen restoran! Ugodan ambijent! Ljubazno osoblje! Jedva čekam da krene iznajmljivanje kućica.
Suzana Čipčić
Suzana Čipčić
2023-11-12
Odlična usluga, ambijent i hrana,za preporučiti 👍
melita perčić
melita perčić
2023-11-12
Hrana jako ukusna, ljubazno osoblje i predivan ambijent. Sigurno ćemo posjetiti opet!
Danko Bananko
Danko Bananko
2023-11-11
Odlična hrana, usluga i ugođaj. Svakako ćemo ponovno navratiti.